• No products in the cart.

Sign up to our online classes available globally

  • 3D Game Design and Development with Roblox

    Every Saturday

    Students will use the world-famous gaming platform, Roblox Studio, to design and develop their own games. They will use programming logic like function, loops, and conditions to customize and develop an engaging story that captures the player’s interest, and design heroes that take on the interactive world.

    Ages: 10-12
    Dates: 02 October to 18 December 2021
    Times: 02:00 PM - 03:00 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Code the Future with Artificial Intelligence

    Every Wednesday

    Learn about the design and programming behind modern digital assistants and create your very own chatbot!

    Ages: 12+
    Dates: 29 September to 15 December 2021
    Times: 04:45 PM - 05:45 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Code the Future with Artificial Intelligence

    Every Friday

    Learn about the design and programming behind modern digital assistants and create your very own chatbot!

    Ages: 12+
    Dates: 08 October to 17 December 2021
    Times: 04:45 PM - 05:45 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $200 Add to cart
  • Code Your Own World with VR

    Every Saturday

    Code Your Own World with VR. From forests to Mars, students will bring their imaginations to life by coding their own virtual reality world.

    Ages: 12+
    Dates: 02 October to 18 December 2021
    Times: 10:30 AM - 11:30 AM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Mobile App Development with Thunkable

    Every Friday

    Learn to create and design your own interactive apps with Thunkable!

    Ages: 10-12
    Dates: 08 October to 17 December 2021
    Times: 04:45 PM - 05:45 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $200 Add to cart
  • Monster Battle Game Maker

    Every Thursday

    Immerse yourself on animation and learn to code to bring your digital character designs to life!

    Ages: 10-12
    Dates: 30 September to 16 December 2021
    Times: 04:45 PM - 05:45 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Remake Classic Games with Scratch

    Every Saturday

    Students will learn the basics of game design and character animation in a well-structured and easy-to-learn environment as they reimagine classic arcade games, such as Tetris and Flappy Bird. What’s more, they will learn to make art with code using the new code blocks in Scratch.

    Ages: 8-10
    Dates: 02 October to 18 December 2021
    Times: 10:30 AM - 11:30 AM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Runway to be an Entrepreneur by YFS

    Every Saturday

    Discover how entrepreneurs build their businesses from the ground up. Learn to develop a business idea, create your key brand elements and validate them with your very own website.

    Ages: 11-18
    Dates: 23 October to 30 October 2021
    Times: 02:00 PM - 05:00 PM
    Duration Per Class: 3 hours
    USD $120 Add to cart
  • Take your First Steps in Coding and Web Development

    Every Thursday

    Learn the three fundamental coding languages and get a solid headstart on website development!

    Ages: 8-10
    Dates: 30 September to 16 December 2021
    Times: 04:45 PM - 05:45 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • Take your First Steps in Coding and Web Development

    Every Saturday

    Learn the three fundamental coding languages and get a solid headstart on website development!

    Ages: 8-10
    Dates: 02 October to 18 December 2021
    Times: 02:00 PM - 03:00 PM
    Duration Per Class: 1 hours
    USD $220 Add to cart
  • YFS Ideation Workshop

    2-hour workshop

    Ideation is a short and fast introduction of what is entrepreneurship and how can students go about to start their entrepreneurial journey. This 2-hour workshop will introduce students to the central concepts of start-up thinking."

    Ages: 11-18
    Date: 25 September 2021
    Times: 02:00 PM - 04:00 PM
    Duration Per Class: 2 hours
  • YFS Ideation Workshop

    2-hour workshop

    Ideation is a short and fast introduction of what is entrepreneurship and how can students go about to start their entrepreneurial journey. This 2-hour workshop will introduce students to the central concepts of start-up thinking."

    Ages: 11-18
    Date: 30 October 2021
    Times: 02:00 PM - 04:00 PM
    Duration Per Class: 2 hours
  • YFS Ideation Workshop

    2-hour workshop

    Ideation is a short and fast introduction of what is entrepreneurship and how can students go about to start their entrepreneurial journey. This 2-hour workshop will introduce students to the central concepts of start-up thinking."

    Ages: 11-18
    Date: 27 November 2021
    Times: 02:00 PM - 04:00 PM
    Duration Per Class: 2 hours
  • YFS Startup Bootcamp

    2-day Camp

    An intensive and immersive program for students to experience what it means to be a startup founder. At the end of the Bootcamp, students will deliver a pitch and win a funding to kickstart their first business.

    Ages: 11-18
    Dates: 13 November to 14 November 2021
    Times: 10:00 AM - 06:00 PM
    Duration Per Class: 8 hours

We are on a mission to make the learning and understanding of technology and design accessible to all students and teachers. Students that complete BSD projects will learn to CARE (curiosity, adaptability, resilience, empathy) about the future.

Open chat
Any questions?